Webinar om Eplehagen Mikrohuslandsby

Onsdag 24. april kl. 20.00-21.30

Les mer

Onsdag 24. april kl. 20.00-21.30

Eplehagen mikrohuslandsby er et boligprosjekt som består av totalt 11 mikrohus. Tomten ligger midt i smørøyet av Skjolden, med utsikt mot både Eidsvatnet og Sognefjorden. Prosjektet har vekket stor interesse, og allerede få uker etter lansering var 6 av 11 enheter solgt.

På webinaret vil prosjektleder Torill presentere Eplehagen og besvare spørsmål rundt prosjektet. Her får du informasjon om Skjolden, nærområdet, og om mikrohusene som skal bygges. Torill vil også fortelle om hvordan det er å være tilflytter til Skjolden og hvilke jobbmuligheter som finnes her.

I Eplehagen mikrohuslandsby er det mikrohusmodellen "Flor" som skal bygges.

Er du interessert i Eplehagen Mikrohuslandsby prosjektet, eller mikrohus generelt?

Webinaret er åpent for alle, og du kan melde deg på her.

Om prosjektet

Eplehagen mikrohuslandsby er et godt gjennomarbeidet boligfelt utenom det vanlige, og er Norges første mikrohuslandsby som bygges i en økologisk eplehage. Boligfeltet inneholder blant annet store fellesarealer, en felles grønnsakshage og et rikt og godt nabolag. Fra tomten, som er på omtrent 6000 m2, er det utsikt ut mot både Eidsvatnet og Sognefjorden.

Vakker utsikt fra tomten til Eplehagen mikrohuslandsby.

Eplehagen ligger sentralt i Skjolden med gåavstand til butikk, skole, barnehage og aktivitetshuset “Fjordstova”. Området byr på utendørsaktiviteter som fjellvandring, ski, brevandring, klatring, randonee og fisking for å nevne noen. Med mange jobbmuligheter og et aktivt lokalsamfunn er det enkelt å være tilflytter i Skjolden.

Mikrohusene som blir bygget i Eplehagen er av modellen vår Flor. Med denne modellen har vi møtt markedets behov for plass og funksjonalitet, og utvidet målgruppen slik at mikrohus kan passe for flere. Mikrohusene i Eplehagen har energimerking B, og kvalifiserer dermed til grønt boliglån.

Mikrohuset har to soverom som også kan benyttes som kontor/arbeidsrom.

Du kan lese mer om Eplehagen mikrohuslandsby her.

Om Torill

Torill Bye Wilhelmsen er prosjektutvikler i Norske Mikrohus og har hovedansvaret for Eplehagen mikrohuslandsby. Tidligere har hun jobbet som næringssjef i Lom kommune før hun flyttet til Skjolden sammen med familien og bosatte seg i et minihus.

Prosjektutvikler Torill Bye Wilhelmsen utenfor sitt eget hus på Skjolden.

– Skjolden har et fantastisk bygdemiljø. Det er en veldig fin plass å bo, samtidig som det er enkelt å være tilflytter.

Hun mener at det å flytte er et valg som kan gi deg en ny start og tid til de tingene man ønsker seg mer av i hverdagen.

– Vi har fått det livet vi drømte om med mindre husarbeid og vedlikehold, bedre økonomi - og mer tid til friluftsliv, nye vennskap og hobbyer.

Interessert i å høre mer om mikrohustilværelsen på Skjolden? Registrer deg i påmeldingsskjemaet og hold av onsdag 24. april du også!

Vi sees :)

Siste nytt

Se alle