×

Spørsmål?

Vi er markedsleder på produksjon av Mikrohus i Norge og er innforstått med at konseptet er nytt og fremmed for mange. Siden vår etablering i 2018, har vi notert oss ofte stilte spørsmål og besvart de enkelt for deg her. Dersom du ikke får svar på ditt spørsmål, ta gjerne kontakt med oss. 

Vi tilbyr tre ulike modeller i litt ulike prisklasser fra 890.000 kr til 910.000 kr før eventuelle tilvalg.

Leveringstiden er ca. 12 uker fra produksjonsstart.

Vi holder til i Økernveien 147, 0580 Oslo.

Vi tilbyr personlige visninger på fabrikken på Økern i Oslo. Visning kan du selv booke her, eller ta kontakt med oss.

Ta kontakt med oss her. Vi avtaler en personlig visning der vi tar deg rundt i mikrohuset og slår av en prat. Deretter setter vi sammen et tilbud til deg. Når tilbudet er godkjent av deg skriver vi en kontrakt og så begynner byggingen av mikrohuset ditt.

Mikrohusene leveres med vanntank og standard avløp som enkelt kan kobles til eksisterende infratruktur, gråvannsfilter eller septiksystem der dette er tilgjengelig. Vi tilbyr forbrenningstoalett til mikrohuset, og det har derfor ikke sortvann.

Som standard kobles strømmen til med en 32A 3-fase tilkobling. Denne forsyner mikrohuset med 230V strøm.

Et mikrohus kan brukes som helårsbolig, hytte eller anneks. Det kan plasseres på egen eiendom, i en hage, eller på en tomt avtalt med grunneier. Sett det på fjellet om vinteren, ved sjøen om sommeren eller ved lakseelva om høsten.

Norske Mikrohus har et samarbeid med Nordea og tilbyr lån til mikrohus. Spør oss om hjelp til finansiering. Caravanlån er det som tilbys av banker til kjøp av mikrohus. Det gis dessverre ikke tradisjonelt boliglån til kjøp av mikrohus pr. i dag. BSU kan heller ikke benyttes.

De fleste forsikringsselskapene tilbyr forsikring for mikrohus. Dette blir tilsvarende forsikring for campingvogn. Norske Mikrohus har et samarbeid med Gjensidige Forsikring der du kan tegne forsikring på mikrohus kjøpt hos oss.

Mikrohusene bygges på en tilhenger. Du trenger førerkort klasse BE og en sterk bil med tillatt hengervekt på 3500 kg for å flytte mikrohuset. Vi anbefaler å bruke en profesjonell aktør om du ikke har erfaring med så stor last fra før. Norske Mikrohus tilbyr transport og oppsett av mikrohus kjøpt hos oss.

Ja. Solcellepakken vi tilbyr kan drive lys og mindre elektriske artikler, men er ikke beregnet for høy effekt. For å drive kjøleskap, komfyr og platetopp anbefaler vi gass. Vi anbefaler også å holde anlegget til 230V komponenter slik at det enkelt kan kobles til strømnettet der det er mulig.

Absolutt. Mikrohusene er vinterisolert og har gulvvarme som standard. Med hjelp av en liten vifteovn eller vedovn, i tillegg for å varme opp på de kaldeste dagene, holder mikrohuset seg behagelig gjennom hele vinteren.

Salg av brukte mikrohus er et foreløpig nytt og lite marked, men vi ser ingen grunn til at mikrohus skal tape seg vesentlig i verdi. Mikrohus gir en mulighet å eie bolig med mindre startkapital og reduserte boutgifter. Vi anser derfor mikrohus som et produkt med stort potensial for videresalg.

Spørsmål?

Vi er markedsleder på produksjon av Mikrohus i Norge og er innforstått med at konseptet er nytt og fremmed for mange. Siden vår etablering i 2018, har vi notert oss ofte stilte spørsmål og besvart de enkelt for deg her. Dersom du ikke får svar på ditt spørsmål, ta gjerne kontakt med oss.