Last ned prospekt
Last ned prospekt

Eplehagen

Les mer

Eplehagen

Les mer

Velkommen til Eplehagen mikrohuslandsby!


Nå har du mulighet til å sikre deg en bolig i fantastiske Skjolden. I Eplehagen mikrohuslandsby utvikles et boligprosjekt som består av totalt 11 mikrohus. Tomten ligger midt i smørøyet av Skjolden, med unik utsikt mot både Eidsvatnet og Sognefjorden. 

Modellen er utviklet med fokus på komfort, smart arealbruk og god estetikk. I Eplehagen mikrohuslandsby er alle mikrohusene helårsboliger, med soverom, kjøkken og stue, bad og gjesterom på ett plan - og ekstra oppbevaring på hemsen. 

I Eplehagen mikrohuslandsby får du et mikrohus hvor du kan bo mindre og rimeligere - og leve mer.

Status

I salg

Pris fra

2 250 000 NOK

Antall hus

11

Skjolden er et flott sted for naturelskere og de som ønsker å utforske naturen og fjordlandskapet i Sogn og Fjordane. Tettstedet er plassert innerst i Sognefjorden, og like i nærheten finner du både Jotunheimen, Breheimen og Jostedalsbreen.


Dersom du har interesse for ulike utendørsaktiviteter er Skjolden et ideelt sted å være. I nærheten av Eplehagen mikrohuslandsby kan du blant annet bedrive aktiviteter som klatring, randonee, kajakk, rafting, fisking, dykking og fjellvandring. 


Skjolden er ikke bare vakker natur; det er også et kulturelt knutepunkt. Bygda har et inkluderende miljø der det er lett å møte folk, spesielt om du liker å engasjere deg i lokalsamfunnet.

Boligvelger

Planløsning:

Flor

Eplehagen mikrohuslandsby 

– små hus, stor frihet

Eplehagen mikrohuslandsby er plassert på en av Skjoldens mest sentrale tomter. Her er det gangavstand til butikk, skole, barnehage og bygdas stolthet Fjordstova. Hvert mikrohus har også en tilhørende bilplass på et felles parkeringsområde. I tilknytning til parkeringsplassen blir det felles postkassestativ og renovasjonsstasjon. 

Om navnet


Navnet Eplehagen mikrohuslandsby er ikke valgt uten grunn. Nedenfor mikrohusfeltet skal det nemlig plantes 800 epletrær som skal vokse økologisk. Dette driftes av en lokal bonde, men det vil også være mulig for beboerne å høste epler. Velkommen til Eplehagen mikrohuslandsby – ditt drømmehjem venter på deg.

Takk for din interesse.

Meld interesse

Registrer deg på skjema under for å holde deg oppdatert på prosjektet.

Oops! Noe gikk galt.. Vennligst prøv igjen.

Oops! Noe gikk galt... Vennligst prøv igjen.

Torill

Prosjektutvikler

Meld interesse

Registrer deg på skjema under for å holde deg oppdatert på prosjektet.

Takk! Din innsending er mottatt og vi vil kontakte deg fortløpende.
Oops! Noe gikk galt.. Vennligst prøv igjen.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg få boliglån til mikrohus?

Svaret er ja. Mikrohus utplassert på tomt regulert for bolig, knyttet til matrikkel og som oppfyller gjeldende krav, er å anse som fast eiendom og kvalifiserer til boliglån. Våre mikrohus har energiklassifisering B som kvalifiserer til Grønt Boliglån som har bedre betingelser enn tradisjonelt boliglån. Spør din bank om de tilbyr Grønt Boliglån, hvis ikke kan vi sette deg i kontakt med bank som tilbyr dette.

Kan jeg bruke BSU til å kjøpe mikrohus?

Ja, mikrohus kvalifiserer til boliglån på lik linje som et tradisjonelt hus. Derfor kan du bruke oppsparte BSU-midler til å kjøpe mikrohus.

Er mikrohusene bygget etter TEK17?

Ja, våre mikrohus oppfyller TEK17 i henhold til gjeldende forskriftskrav for mikrohus. Mikrohus er underlagt samme krav som tradisjonelle/større boliger, men har noen dispensasjoner i gjeldende regelverk. Dispensasjoner gjelder eksempelvis krav til bod, parkeringsplasser og universell utforming.

Hva er et mikrohus?

Mikrohus er definert som en frittliggende boligbygning inntil 30 kvadratmeter BRA med én boenhet. Mikrohuset kan kun ha én etasje uten kjeller og må ikke på noe punkt overstige en høyde på 4,5 meter over bakken.

Hvordan fungerer vann og avløp?

Mikrohus kobles til kommunalt vann og avløp, akkurat som i et tradisjonelt hus. Dette er krav dersom mikrohuset skal brukes til boligformål. Dersom du ønsker å benytte mikrohus som fritidsbolig, er det andre regler som er gjeldende.

Disable scroll zoom