Last ned prospekt
Last ned prospekt

Heim har med sitt klassiske design god romfølelse med sovehems, oppbevaring i trapp og plassbygd sovesofa. Denne modellen er perfekt til både helårs- og kortidsbruk. Heim er utviklet og dimensjonert for to personer, med overnattingsmuligheter for opptil fire personer.

Størrelse

20 m2

Pris fra

1 290 000 NOK

Med tre meter innvendig takhøyde, gir Heim god romfølelse og en luftig atmosfære. Hvitmalte, slette vegger og himling, komplementert av tidløs eikeparkett gir et tradisjonelt uttrykk. Med trappemøbelet får du romslig oppbevaring, og hele hjemmet er utstyrt med termostatstyrt gulvvarme.

Planløsning

Planløsning

Planløsning

Mikrohuset Heim egner seg godt både som bolig og som hytte. Lite fotavtrykk, smarte og miljøvennlige hjem. Lavt energiforbruk og lavere pris enn tradisjonell bolig. Bedre for deg - bedre for miljøet.

Leveransebeskrivelse

Eksteriør

Stående kledning mix bredder 90/120 mm, beiset

Laminerte 2-lags isolerte vinduer

Dobbel glassdør, bredde 135 cm

Sort aluminiumstak

Sorte vinduer (utvendig) 

Interiør

Hvitmalte, slette vegger og himling

3 meter takhøyde

Eikeparkett

Trappemøbel med mye oppbevaring

Varmefolie med termostat og føler

Kjøkken

Kjøkken fra Sigdal

Benkeplate i eik

Stålvask (50cm) og armatur

1-greps blandebatteri

Avtrekksvifte

Hvitevarer (tilvalg)

Stekeovn

Liten oppvaskmaskin

Platetopp (2-soner)

Kjøleskap med frys

Vaskemaskin

Baderom

Dusj og servant

Toalett / forbrenningstoalett (tilvalg)

Opplegg for vaskemaskin

1-greps blandebatteri

Vinylgulv

Avtrekksvifte

Varmekabler med termostat og føler

Teknisk

Inntaksskap og kabel mellom inntak og sikringsskap

Sikringsskap m/overbelastningsvern, jordfeilautomater og overspenningsvern

EL-punkter (iht. NEK 400)

Ett avløpsrør som kobles på bunnledning

Lekkasjesikring/vannstoppeventil

30 liters varmtvannsbereder

Norske Mikrohus

Last ned prospekt


Registrer deg på skjema under, så sender vi deg prospekt på e-post. Vi tar hensyn til miljøet og sender ikke ut fysiske kataloger.

Ofte stilte spørsmål

Er det lov å bo i mikrohus?

Du kan få varig opphold i mikrohuset så lenge det er plassert på en tomt regulert til boligformål og er knyttet til matrikkel. Mikrohus har fra 1. juli 2023 blitt innlemmet i plan- og bygningsloven. Det er søknadspliktig å oppføre, og du må koble til kommunalt vann og avløp. Er dette oppfylt kan du få boligfinansiering og folkeregistrert adresse til mikrohuset.

Er mikrohusene bygget etter TEK17?

Ja, våre mikrohus oppfyller TEK17 i henhold til gjeldende forskriftskrav for mikrohus. Mikrohus er underlagt samme krav som tradisjonelle/større boliger, men har noen dispensasjoner i gjeldende regelverk. Dispensasjoner gjelder eksempelvis krav til bod, parkeringsplasser og universell utforming.

Bygger dere kundespesifikke mikrohus?

Nei, vi tilbyr kun våre egne modeller. Hvis du som entreprenør eller eiendomsutvikler ønsker å utvikle et felt på mer enn 10 enheter, er vi åpne for dialog.

Hvordan fungerer vann og avløp?

Mikrohus kobles til kommunalt vann og avløp, akkurat som i et tradisjonelt hus. Dette er krav dersom mikrohuset skal brukes til boligformål. Dersom du ønsker å benytte mikrohus som fritidsbolig, er det andre regler som er gjeldende.

Hvor lang leveringstid har dere?

Vi har høy etterspørsel, så du må regne fire måneders leveringstid fra kontraktsinngåelse. Leveringstiden avhenger av pågang i produksjonen.

Hvordan leveres mikrohus?

Mikrohusene produseres som nøkkelferdige enheter på fabrikken i Vinstra i Gudbrandsdalen og transporteres som komplette enheter på brønnhenger til fundamenteringsstedet. Herfra løftes huset på plass med kran og påkobles vann og avløp, samt strøm.

Relevante prosjekter

Se alle

Andre modeller

Se alle