Last ned prospekt
Last ned prospekt

Himmelrommet

Les mer

Himmelrommet

Les mer

Velkommen til Himmelrommet!

Drømmer du om å eie hytte omgitt av det beste norsk natur har å by på? Nå har du mulighet til å sikre deg en mikrohytte på vakre Ogna. 

Når du kjøper mikrohytte i Himmelrommet er du i nærheten av havet, fjellet, skogen og elva. Togstasjon, nærbutikk, kulturscene, lakseelver, turstier og golfbane er en kort gåtur unna. 

Her kan du skape ditt eget himmelrom.
Velkommen til Ogna.

Status

Kommer for salg

Pris fra

XX NOK

Antall hus

34

Et hytteparadis i Rogaland

Mikrohyttene bygges lengst sør på Jæren, blant bratte fjellknauser og myke åser, med utsikt ut mot et naturrikt landskap. Ogna er en liten bygd i Rogaland fylke og er spesielt kjent for sitt flate landskap, rike jordbruksområder og vakre strender. Bygda er en skjult perle med lang strandlinje og en mektig og vakker natur. 

Med Himmelrommet som base har du et godt utgangspunkt for kortere eller lengre turer enten til fots, med sykkel, tog eller bil. Rett utenfor døra kan du bedrive aktiviteter som blant annet surfing, golf, sykling, turgåing og fisking. Fra mikrohyttene er det også kort vei til et allerede etablert hytteområde.

Alle mikrohyttene er fritidsboliger med soverom, kjøkken og stue, bad og arbeidsrom/gjesterom på ett plan - og ekstra oppbevaring på hemsen. Hver enkelt hytte leveres også med et anneks som blant annet kan benyttes til overnatting eller oppbevaring av utstyr. Det er en modifisert utgave av modellen Flor, som er brukt i dette prosjektet. Mikrohytta er på 34 m2 BRA og er utviklet med fokus på komfort, høy funksjonalitet og god estetikk.

Boligvelger

Planløsning:

Flor

Velkommen til Himmelrommet på Ogna

- din drømmehytte venter på deg!

Om Himmelrommet

Himmelrommet er et hytteprosjekt på Ogna som består av rundt 100 hytter. Hytteområdet er på 450 mål og er en del av eiendommen til familien Stokkeland. Siden 2002 har det blitt utviklet flere ulike hyttemodeller for området, og nå ønskes mikrohytter velkommen. 

Takk for din interesse.

Meld interesse

Registrer deg på skjema under for å holde deg oppdatert på prosjektet.

Oops! Noe gikk galt.. Vennligst prøv igjen.

Oops! Noe gikk galt... Vennligst prøv igjen.

Henrik

Utvikler

Telefon
480 09 645

Meld interesse

Registrer deg på skjema under for å holde deg oppdatert på prosjektet.

Takk! Din innsending er mottatt og vi vil kontakte deg fortløpende.
Oops! Noe gikk galt.. Vennligst prøv igjen.

Ofte stilte spørsmål

Hvor bygges mikrohusene?

Våre mikrohus bygges på Vinstra i Gudbrandsdalen av Tinde Hytter AS.

Disable scroll zoom