Last ned prospekt
Last ned prospekt

Byrknesøy

Les mer

Byrknesøy

Les mer

Om prosjektet

Drømmer du om å eie en hytte på et idyllisk sted med sjøen som nærmeste nabo? Nå har du mulighet til å sikre deg en mikrohytte på “Havly” på Byrknesøy. 

Byrknesøy er en liten øy i Gulen kommune i Vestland, kun 2 timer fra Bergen finner du et paradis med nærhet til sjø, gode solforhold og en fantastisk utsikt. Her kan du nyte vakre naturopplevelser og uendelige turmuligheter året rundt. 

Her kan du våkne opp til lyden av bølgene som treffer land, og trekke inn den friske sjøluften mens du nyter en kopp kaffe på terrassen. Med en rik kystkultur, og beliggenhet rett ved sjøen er dette området ideelt for deg som ønsker å tilbringe rolige dager med båt- og sjøaktiviteter.

Byrknesøy har noe for alle, enten du er en ivrig fisker som drømmer om å dra ut på havet ved Holmengrå fyr, eller om du foretrekker å utforske øyas mangfoldige dyre- og fugleliv på land. Hytteområdet innbyr til turstier og ulike utendørsaktiviteter som blant annet padling, fisking og fjellvandring. Her er det også mulighet for å leie båtplass.

Status

Kommer for salg

Pris fra

2 500 000 NOK

Antall hus

2

Mikrohytte på tomt

Mikrohyttene er en fritidsboligversjon av modellen “Flor” på 34 m2, og inneholder soverom, kjøkken og stue, bad og gjesterom på ett plan - og ekstra oppbevaring på hemsen. Modellen er utviklet med fokus på komfort, smart arealbruk og god estetikk. I tillegg får du tilhørende anneks til oppbevaring av utstyr, eller en ekstra gjesteseng. Solrik terrasse og to parkeringsplasser følger også med.

Mikrohytten er ferdigstilt og selges i det åpne markedet. Her kjøper du en komplett nøkkelferdig mikrohytte med opparbeidet tomt. For visning ta kontakt med megler XXX på telefon YYY, eller delta på åpen visning.

Oppdag gleden av å eie en mikrohytte på vakre Byrknesøy!

Boligvelger

Planløsning:

Flor

Det gode liv langs kysten

Mikrohytta på Byrknesøy er mer enn bare en hytte – det er et tilfluktssted der du kan koble av fra hverdagens stress og omfavne en enklere, mer naturlig livsstil. Med sin unike kombinasjon av komfort og beliggenhet i spektakulære omgivelser, er dette stedet hvor minner skapes og drømmer realiseres.

Takk for din interesse.

Meld interesse

Registrer deg på skjema under for å holde deg oppdatert på prosjektet.

Oops! Noe gikk galt.. Vennligst prøv igjen.

Oops! Noe gikk galt... Vennligst prøv igjen.

Tore Andreas

Daglig leder

Meld interesse

Registrer deg på skjema under for å holde deg oppdatert på prosjektet.

Takk! Din innsending er mottatt og vi vil kontakte deg fortløpende.
Oops! Noe gikk galt.. Vennligst prøv igjen.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bruke mikrohus som hytte?

Ja, mikrohus kan brukes til både fritids- og boligformål. Det er tomtens reguleringsbestemmelser som definerer mikrohusets funksjon, altså om tomten er regulert for fritids- eller boligformål. Merk at det er søknadspliktig å oppføre mikrohus som hytte.

Hvor bygges mikrohusene?

Våre mikrohus bygges på Vinstra i Gudbrandsdalen av Tinde Hytter AS.

Er mikrohusene bygget etter TEK17?

Ja, våre mikrohus oppfyller TEK17 i henhold til gjeldende forskriftskrav for mikrohus. Mikrohus er underlagt samme krav som tradisjonelle/større boliger, men har noen dispensasjoner i gjeldende regelverk. Dispensasjoner gjelder eksempelvis krav til bod, parkeringsplasser og universell utforming.

Disable scroll zoom