EN | NO

SE MIKROHUSET I 3D KOM PÅ VISNING

Sett ditt personlige preg på mikrohuset ditt. Nedenfor har vi listet opp tilvalg du kan velge til ditt Mikrohus

UTFORSK VALGMULIGHETENE

Nedfellbart+BORD Nedfellbart+BORD
NEDFELLBART SPISEBORD
6 200,-

Spisebordet festes på veggen under vinduet i stuen. Det er håndlaget i vår fabrikk av 16mm, stavlimt eik. Bordet er bygget for å redusere vekt og kantene er doble for å gi et kraftigere uttrykk. 3 personer kan komfortabelt sitte rundt bordet.

Bokhylle_ Bokhylle_
BOKHYLLE PÅ HEMS
4 900,-

Bokhyllen er designet og lages av oss. Den gir mulighet til å lagre bøker og andre småting på hemsen, samt at den gir en barriere mot kanten ned til kjøkkenet. Eikeprofilen på hemsekanten er standard.

Sofa NY Sofa NY
PLASSBYGD SOFA MED OPPBEVARING
28 000,- / 35 700,- (uttrekkbar sovesofa for 2 personer)

Sofaen passer perfekt inn i enden av huset. Den har detaljer i eik som blir pusset og oljet i samme finish som trapp og benkeplate. Sofaen har to store skuffer, flere mindre rom for oppbevaring, stikkontakter og USB-ladestasjon. Som våre andre møbler er sofaen laget av våre snekkere av kvalitetsmaterialer.

Peis Peis
VEDOVN
29 800,- ink, montering)

En liten vedovn håndlaget i Norge (bildet). Dette er en robust liten ovn som er rentbrennende. Siden denne bygges på bestilling må det medregnes ekstra leveringstid på denne modellen.

Stort+kjøleskap Stort+kjøleskap
STORT KJØLESKAP MED FYSEROM
7 995,-

Vårt mest populære kjøleskap. Dette integreres i skapet under trappen til hemsen. Du får plass nok til det du måtte ønske med 173 liter kjølerom og 14 liter fryser.

Svalkas+bakgrunn Svalkas+bakgrunn
LITE KJØLESKAP MED FRYSEROM
5 800,-

Et mindre kjøleskap på 109 liter med et 14 liter fryserom. Kjøleskapet integreres i ønsket skap i trappemøbelet og blir som standard montert under trappen.

Koketopp Koketopp
KOKETOPP
4 500,- induksjon

Dobbel koketopp monteres i kjøkkenbenk med en avtrekksvifte for å fjerne matos.

Ovn+-+stål Ovn+-+stål
STEKEOVN
4 900,-

En stekeovn i tradisjonell stil med moderne funksjoner. Leveres i svart, hvit eller stål. Dette er en stillegående ovn med varmluft som håndterer alt av det du måtte ønske å lage i ditt mikrohus.

Kombiovn Kombiovn
KOMBIOVN MED MIKROBØLGE
8 850,-

En mindre stekeovn som gir mulighet for varmluft eller mikrobølge etter behov. Ovnen er 45cm høy og gir mer plass på kjøkkenet.

Oppvaskmaskin Oppvaskmaskin
LITEN OPPVASKMASKIN
6 995,- / 12 800,- (Standard åpning / oppvaskmaskinskuff)

Vi har valg mellom en liten oppvaskmaskin (på bildet) som håndterer det meste etter et måltid eller en oppvaskmaskin skuff som toppmates for ekstra komfort og enkelhet. Oppvaskmaskin eller skuff monteres under oppvaskkummen.

Vaskemaskinen Vaskemaskinen
KOMBI VASKEMASKIN OG TØRK
12 995,-

Kombinert vask- og tørk i ett gir mer fleksibilitet og plass i ditt mikrohus og samtidig opprettholde samme funksjonalitet som i et vanlig hus. Denne maskinen kan på sitt mest effektive program bruke bare 12 liter vann og kan styres med app for flere funksjoner. 64Kg - (Bør fraktes separat fra huset)

Alternativ vask på kjøkken Alternativ vask på kjøkken
ALTERNATIV VASK PÅ KJØKKEN
2 200,- Hvit-/svart komposittvask

Vi leverer husene med en standard stålvask med en kom. Disse vaskene er tilsvarende størrelser og passer over et 60 cm skap. Kompositt veier en god del mer enn vår standard stålvask og dette kan påvirke ditt antall ønskede tilvalg.

Malte kjøkkenfronter Malte kjøkkenfronter
MALTE KJØKKENFRONTER
8 000,-

Få kjøkkenet ditt malt i ønsket farge. Fargevalget er ubegrenset og vår designer kan hjelpe deg med å finne fargen som ser best ut sammen med de gjenstandene du skal ha i ditt mikrohus..

MMosaikk-lemon_sorbet_mattfinish-1 MMosaikk-lemon_sorbet_mattfinish-1
MOSAIKKFLISER PÅ BAD
10 900,-

Et utvalg italienske heksagon mosaikk fliser. Gjennomfarget porselen gir god holdbarhet. De små flisene måler 4.3x3.8cm og får gulvet til å virke større. Et valg for en mer eksklusiv følelse på ditt baderom. Flisene leveres med matt eller varierende overflate og med et par forskjellige fargemuligheter.

Skyvedør (1) Skyvedør (1)
SKYVEDØR PÅ BAD
7 400,-

En skyvedør til badet frigjør plass og bidrar til en mer åpen romløsning. Den skyves inn i veggen til venstre og har detaljer i eik.

Cinderella Cinderella
FORBRENNINGSTOALETT
38 490,-

Norskprodusert forbrenningstoalett Cinderella Comfort. Et kjent produkt fra det norske hyttemarkedet. Toalettet brenner alt avfall til nøytral aske og bruker ikke vann.Comfort leveres med et lukket luftesystem, noe som skaper et bedre innemiljø og ikke påvirker temperaturen i rommet toalettet installeres i. Cinderella Comfort levers også med et LCD-display med driftsmeldinger og status til enhver tid.

nature-head nature-head
KOMPOSTTOALETT
17 800,-

Natureshead er markedsledende når det kommer til kompakt løsning for komposttoalett. Dette er en godt utprøvd løsning fra USA og et kjent produkt blant dem som bor i mikrohus der. Toalettet separerer urin og ekskrementer. og en liten vifte sørger for å holde toalettet luktfritt. Vi har også levert hus med vannklosett. Ta kontakt med oss om du skulle ha andre ønsker.

Sederkledning Sederkledning
SEDERKLEDNING
49 000,-

Seder er et lett treverk som har god bestandighet mot sopp og råte. Sedertre leveres ubehandlet og vil oppnå en sølvpatina etter 3-5 år avhengig av lysforhold. Sederen vil i starten ha en rød fargetone slik som på bildet. Ved å velge Seder vil huset får en vektbesparelse på rundt 80kg, dette er vekt som kan gjøre andre tilvalg mulig.

Trapp Trapp
UTVENDIG TRAPP
2 500,-

120cm bred trapp i impregnert tre som gråner naturlig i samme stil som vår grankledning. Fire trinn leveres som standard og er optimalt for de fleste stedene du vil sette ditt mikrohus.

Strømledning Strømledning
TILKOBLINGSKABEL
145,-/meter

En kraftig tilkoblingskabel som blir kuttet til ønsket lengde for der huset plasseres.(Bildet er bare til illustrasjon).

Transport Transport
TRANSPORT & UTPLASSERING
Pris på forespørsel

Du kan hente mikrohuset ditt fra våre lokaler i Oslo eller vi kan transportere det til deg. Pris på transport avhenger av hvor i landet det skal. Vi har Norges mest erfarne mikrohussjåfør og garanterer at huset er i gode hender under frakten.Vi tar en fastpris på 9500,- for oppsett av mikrohuset. Dette inkluderer da alt av materialer og arbeid med å vatre det opp på ønsket posisjon og huset blir klargjort til innflytting.Ved overlevering tar vi en grundig gjennomgang og viser alt du trenger å vite for å ha en komfortable tilværelse i huset.

Solcelle Solcelle
SOLCELLEPAKKE
Pris på forespørsel

Siden mikrohuset er lite, er takflaten langt fra tilstrekkelig når det gjelder å forsyne huset med strøm gjennom vinteren. Vi anbefaler en løsning der solcellene settes uavhengig av huset. Dette gjør blant annet at du kan plassere panelene på optimalt sted uten at det går på bekostning av mikrohusets utsikt og posisjon. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette!

Gass Gass
GASSANLEGG
Pris på forespørsel

Profesjonelt installert gassanlegg. Huset blir da levert med gass varmekolbe til varmtvann, koketopp og stekeovn på gass. Det kan legges opp til gass for Cinderella toalett om dette er ønsket.