EN | NO

SE MIKROHUSET I 3D KOM PÅ VISNING

Her har vi samlet litt informasjon mange lurer på. Hva kan vi hjelpe deg med?

GÅ TIL FAQ

Standardmodellen (7.5 m x 2.5 m) koster 890 000,- før tilvalg. En oversikt over alle tilvalgene finner du her. Med hvitevarer og noen av våre plassbygde møbler kommer mikrohuset på ca. 1 000 000,-

Leveringstiden er 12 uker fra byggestart.

Vi har et mikrohus på Økern i Oslo hvor vi tilbyr personlige visninger. Visning kan du selv booke her, eller ta kontakt med oss.

Vi holder til i Økernveien 147, 0580 Oslo.

Vi leverer husene med 130 liters vanntank og standard avløp under gulv. Vi tilbyr forbrenningstoalett eller komposttoalett og det er derfor ikke svartvann fra huset. Avløpene er standard norske rørkoblinger som enkelt kan kobles til eksisterende avløp, gråvannsfilter eller septiksystem der dette er tilgjengelig.

Som standard kobles strømmen til med en 32A 3-fase tilkobling. Dette er en blå industrikontakt. I mange tilfeller må det monteres en kurs der mikrohuset skal kobles til.

Du kan plassere mikrohuset på bebygd tomt du eier eller leier. Om mikrohuset skal brukes som fritidsbolig er dette søknadsfritt. Om du skal bo i det er dette søknadspliktig. Det er ikke mulig å folkeregistrere seg til mikrohuset, men du kan være folkeregistrert til tomten.

Det gis dessverre ikke tradisjonelt boliglån til kjøp av mikrohus. BSU kan heller ikke benyttes til dette. De fleste bankene tilbyr Caravanlån til kjøp av mikrohus. Dette er et litt dyrere lån, men til gjengjeld trenger ikke lånebeløpet være så høyt.

Norske Mikrohus tilbyr finansiering gjennom et samarbeid med Nordea Bank der vi bistår deg i låneprosessen når du kjøper mikrohus hos oss.

Mikrohusene bygges på tilhenger. Du trenger førerkort klasse BE og en sterk bil med tillatt hengervekt på 3500 kg for å flytte mikrohuset. Vi anbefaler å bruke en profesjonell aktør om du ikke har erfaring med så stor last fra før. 

Norske Mikrohus tilbyr transport og oppsett av mikrohus kjøpt hos oss. Bare i 2019 fraktet vi mikrohus over 3500 km.

De fleste forsikringsselskapene tilbyr forsikring for mikrohus. Dette blir tilsvarende forsikring for campingvogn.

Norske Mikrohus har et samarbeid med Gjensidige Forsikring der du kan tegne forsikring på mikrohus kjøpt hos oss. 

Ja. Solcellepakken vi tilbyr kan drive lys, vannpumpe og andre små elektriske artikler, men er ikke beregnet for høy effekt. For å drive kjøleskap, komfyr og koketopp anbefaler vi gass. Vi anbefaler også å holde anlegget til 230V komponenter slik at det enkelt kan kobles til strømnettet der det er mulig.

Absolutt. Mikrohusene er vinterisolert og har gulvvarme som standard. Med bruk av en liten vifteovn på de kaldeste dagene, holder huset seg behagelig gjennom hele vinteren. Vi anbefaler at du har på noe varme selv når du ikke er i huset.

Salg av brukte mikrohus er et foreløpig nytt og lite marked, men vi ser ingen grunn til at mikrohus skal tape seg vesentlig i verdi. Mikrohus gir en mulighet å eie bolig med mindre startkapital og reduserte boutgifter. Vi anser derfor mikrohus som et produkt med stort potensial for videresalg. 

Ta kontakt med oss på hei@norskemikrohus.no. Vi avtaler en personlig visning der vi viser deg rundt i huset og tar en prat. Deretter setter vi sammen et tilbud til deg. Når du har sett gjennom tilbudet og er fornøyd signerer vi kontrakt. Så begynner byggingen av mikrohuset ditt. 

FANT DU IKKE DET DU LETTE ETTER?

Ta kontakt med oss på knappen under

KONTAKT OSS