EN | NO

SE MIKROHUSET I 3D KOM PÅ VISNING

Hvordan kan vi hjelpe deg? Vi har samlet en del informasjon som mange lurer på her

GÅ TIL FAQ

Vår største standardmodell koster 890 000,- kr før tilvalg. Vi har en del ulike tilvalg, som for eksempel vedovn og plassbygde møbler og lignende. Ved å kjøpe standardmodellen uten tilvalg har du imidlertid et hus du kan bo i bare du utruster det med hvitevarer. Du kan se alle våre tilvalg her.
Vi tilbyr personlige visninger i ett av våre mikrohus. Visninger må avtales på forhånd. Send oss en e-post på hei@norskemikrohus.no

Våre kontorer er på Økern i Oslo.

De fleste banker vil kunne gi såkalte “caravanlån” for å kjøpe mikrohus. Norske Mikrohus har en avtale med Nordea bank. Vi sender inn søknad for deg og bistår deg under prosessen. Du kan lese om lånet på Nordeas hjemmesider. Det gis dessverre ikke tradisjonelt boliglån til et mikrohus på hjul i dagens lovverk. BSU kan ikke brukes til til dette formålet.

Vi leverer husene med 130 liter vanntank og standard avløp under gulv. Vi tilbyr forbrenningstoalett eller komposttoalett og det er dermed ikke svartvann fra huset. Avløpene er standard norske rørkoblinger som enkelt kan kobles til eksisterende avløp, gråvannsfilter eller et septiksystem der dette er tilgjengelig.

Som standard kobles strømmen til med en 32A 3-fase tilkobling. Dette er en blå industrikontakt. I mange tilfeller må det monteres en kurs på stedet der mikrohuset skal stå.

De fleste forsikringsselskapene tilbyr forsikring for mikrohus. Dette blir tilsvarende forsikring for campingvogn.

Våre mikrohus står fast på en tilhenger. Du trenger førerkort klasse BE og en sterk bil med tillatt tilhengervekt på 3500kg for å flytte mikrohuset. En slik bil kan du leie hos en bilutleier. Vi anbefaler å bruke en profesjonell aktør om du ikke har erfaring med så stor last. Norske mikrohus tilbyr transport og oppsett av våre mikrohus. Vi har god erfaring og har fraktet mikrohus over 3500km bare i 2019.

Når det gjelder salg av brukte mikrohus, er dette foreløpig et lite marked, men vi ser ingen grunn til at mikrohus skal tape seg vesentlig i verdi. Mikrohus gir deg muligheten for å eie din egen bolig hvor du har friheten til å bestemme. Du trenger lavere startkapital for et mikrohus, og kan du regne med reduserte boutgifter og et produkt med et stort potensial for videresalg.

Ja, mikrohusene våre er vinterisolert og har gulvvarme som standard. Med bruk av en liten vifteovn på de kaldeste dagene, holder husene seg behagelig gjennom hele vinteren. Vi anbefaler at du har noe varme på selv om du ikke er i huset.

Solcellepakken vi har, kan drive lys, vannpumpe og andre små elektriske artikler, men er ikke beregnet for høy effekt. For å drive kjøleskap, komfyr og koketopp foreslår vi å drive dette på gass. Vi anbefaler å holde anlegget med 230volt komponenter, slik at det enkelt kan kobles til strømnettet der det er mulig.

Du kan plassere mikrohuset på tomt du eier eller leier. Kommunene kan ha ulike føringer på hvor mye eller hvordan du bruker mikrohuset. Vi har ikke oversikt over hvordan alle kommunene i landet stiller seg til dette, men vil kunne bistå våre kunder skulle det være usikkerhet rundt ønsket tomt

Ta kontakt med oss på hei@norskemikrohus.no, vi møter deg gjerne på en personlig visning der vi kan ta en prat, vise deg huset og svare på de spørsmålene du måtte ha. Vi gir deg så et tilbud som følges av kontraktinngåelse og byggestart.

FANT DU IKKE ET SVAR PÅ DITT SPØRSMÅL?

Ta kontakt med oss på knappen under

KONTAKT OSS